Pentru că ne gândim la dezvoltarea tinerilor din orașul nostru am gândit un proiect special pentru ei.

Teen Connect este un program îndrazneț, care își propune dezvoltarea copiilor dumneavoastră printr-o educație non-formală.

Avem ateliere profesionale unde înveți lucruri concrete de la oameni de succes, cu experiență în meseria lor.
Dar nu totul se rezumă la carieră. E important și să crești ca persoană, să devii din ce în ce mai bun la celelalte 90% din lucruri care nu se predau la școală.

Partenerii noștri de la Școala de Valori România ne-au pus la dispoziție oameni bine pregătiți și ateliere special făcute pentru tine, în cadrul programului Teen Connect.

Pentru prima dată se pun bazele unui program prin care tinerii își pot descoperi valorile, idealuri cât și competențele, care îi vor ajuta să își construiască un drum sigur în viață. O competență se definește cel mai usor ca abilitatea de a întreprinde activități la standardele cerute, folosind un mix potrivit de cunoștințe, abilități și atitudini.

Umanitate
Umanitatea inseamna colaborare, respect si onestitate.
Directie
Directia este data de valori solide si de o identitate pozitiva. Incurajam valori precum responsabilitate si initiativa si construirea unei identitati pozitive bazate pe dorinta de auto-cunoastere si optimism.
Familie
Familia este alaturi de copil, il sprijina, il incurajeaza, stabileste si impune reguli si rasplateste faptele bune.
Performanta
Teen Connect promoveaza performanta prin cultivarea ambitiei, inovarii si indemanarilor practice.

Vrei să înveți să dansezi STREETDANCE , BREAKDANCE?

Piticu te aștepată la Teen Refuge cel mai cool loc din Pitești, dedicat tinerilor. Cei mai talentați vor intra în componența trupei, având oportunitatea de a participa în vidioclipuri, spectacole și concursuri.

Street dance-ul este o formă modernă de cucerire a spațiului, prin curaj, expresivitate și sincronizare permanentă atât cu ritmul muzicii, cât și cu al altor dansatori. Formula „street dances” denumește de fapt categoria mai multor stiluri de dans, care au evoluat în mod neconvențional, în afara studiourilor specializate.

Principalele caracteristici ale street-dance-ului sunt libertatea de mișcare, improvizația, expresivitatea sau ceea ce înțelegem prin „freestyle”. Tocmai pentru că rețeta de bază este nonconformismul, street dance-ul evoluează constant, până la a deveni chiar un sinonim al sporturilor extreme.

Breakdance, popping, locking, hip-hop, funk și house dance sunt câteva dintre stilurile clasice care se îmbină armonios încă din anii ’70 sub cupola street dance. În ultimul timp s-au dezvoltat însă și alte stiluri ale aceleiași categorii, inspirate de sound-uri total opuse genului freestyle. Astfel, au luat naștere așa-numitele krumping și street-jazz.

Majoritatea dansurilor de stradă presupun confruntări (jamming) între membrii unor echipe. Aceștia susțin adevărate show-uri de sfidarea a gravitației în prezența mai multor persoane, care în final votează cea mai bună performanță.

Te așteptăm!

Taxă: 130 lei/abonament (4 ședințe)